Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επικύρωσης της βαθμολογίας της Super League, με την πλειοψηφία να ψηφίζει υπέρ.
Συγκεκριμένα, 13 ομάδες έδωσαν τη θετική τους ψήφο, ενώ μοναδικός απών από την ψηφοφορία ήταν ο Άρης.
Αντίθετα, κατά της επικύρωσης τάχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εμμένει στην αρχική του του άποψη πως η αναδιάρθρωση δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί.
Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιώργος Χρηστοβασίλης είχε προαναγγείλει πως η ομάδα των Ιωαννίων πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά της αναδιάρθρωσης.
Πλέον, μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, απομένει και η αντίστοιχη επικύρωση της βαθμολογίας της Football League.
Μετά και τη διευθέτηση της συγκεκριμένης εκκρεμότητας, η ΕΠΟ θα μπορεί να ορίσει τους αγώνες μπαράζ του ΟΦΗ με τον Πλατανιά, οι οποίοι θα μονομαχήσουν για μια θέση στη Super League της νέας σεζόν.
Δείτε εδώ την τελική βαθμολογία της Super League 2018-19
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη