Vinsanity, Air Canada, Half-Man/Half-Amazing, Flying Man… 20 χρόνια καριέρας συμπλήρωσε φέτος στο ΝΒΑ ο Βινς Κάρτερ, ένας από τους πιο fun to watch παίκτες της Λίγκας όλων των εποχών.
Κάρφωνε με κάθε τρόπο και από κάθε σημείο του γηπέδου και ήταν ένας από τους κύριους λόγους για να πουν πολλοί φίλοι του μπάσκετ «I Love this Game».
Στα 42 του ο Κάρτερ ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά στο ΝΒΑ, μιας και το σώμα του κρατιέται σε εκπληκτική κατάσταση δεδομένης της ηλικίας του.
Βέβαια έχει εξελιχθεί περισσότερο σε σουτέρ καθώς ο χρόνος είναι… αδάμαστος, αλλά και την χρονιά που μας πέρασε, χάρισε στο κοινό ορισμένες φάσεις αντάξιες του λαμπρού παρελθόντος του.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τα καλύτερα καρφώματα του… υπερήλικα Κάρτερ για λογαριασμό των Ατλάντα Χοκς:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.