Θα παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος οι πρόσφυγες
Στο Σύνταγμα παραμένουν οι πρόσφυγες που έστησαν πρόχειρες σκηνές απέναντι από τη Βουλή μετά την εκκένωση κατάληψης στα Εξάρχεια.
Στο Σύνταγμα παραμένουν οι πρόσφυγες που έστησαν πρόχειρες σκηνές απέναντι από τη Βουλή μετά την εκκένωση κατάληψης στα Εξάρχεια.
Πρόκειται για πρόσφυγες που κατάγονται κυρίως από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, ανάμεσα στους αρκετά παιδιά, οι οποίοι διέμεναν στο κτίριο στα Εξάρχεια το οποίο εκκένωσαν χθες οι αστυνομικές δυνάμεις.



Οι πρόσφυγες που έχουν μείνει εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, έχουν μαζευτεί στην πλατεία Συντάγματος και διανυκτέρευσαν εκεί, καθώς δεν υπήρχε κάποιος χώρος φιλοξενίας για να μεταφερθούν μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
Η ΕΛ.ΑΣ χτες προχώρησε σε προσαγωγή περισσότερων από 70 ατόμων, ενώ για τη μεταφορά τους από τα Εξάρχεια στη ΓΑΔΑ είχαν επιστρατευθεί πούλμαν και βανάκια.

Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο έστησε ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου
«Η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος», δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Πρόσθεσε πως «με άλλα λόγια η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες. Επιτέλους, το δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του».

- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots
- Γερμανία: Γιατί ο κολοσσιαίος επανεξοπλισμός της τρομάζει γεωπολιτικούς αναλυτές
- Oι αγροτικές κινητοποιήσεις στα διεθνή ΜΜΕ: «Στριμωγμένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη λόγω σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)





















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)








































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442