Αποκάλυψη για Κλίντον: Διάβαζε βιβλίο Κάμα Σούτρα μέσα σε κατάστημα ξενοδοχείου
Η Εμιλι Μέιτλις, η παρουσιάστρια της εκπομπής Newsnight του BBC, είχε δει κάποτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον μέσα σε ένα κατάστημα ξενοδοχείου με είδη δώρων να περιεργάζεται ένα βιβλίο Κάμα Σούτρα, αναφέρει δημοσίευμα της Guardian
Η Εμιλι Μέιτλις, η παρουσιάστρια της εκπομπής Newsnight του BBC, είχε δει κάποτε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον μέσα σε ένα κατάστημα ξενοδοχείου με είδη δώρων να περιεργάζεται ένα βιβλίο Κάμα Σούτρα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Guardian.
Όπως είπε η παρουσιάστρια του BBC, είχε εντοπίσει τον Κλίντον να διαβάζει το αρχαίο αυτό ινδικό ινδουιστικό κείμενο ερωτικού περιεχομένου έπειτα από μια ημέρα συνεντεύξεων. «Πήρε το βιβλίο στα χέρια του και σκέφτηκα ‘Δεν μου φαίνεται για βιβλίο Ιστορίας’, όπως αρχικά νόμισα», είπε η Μέιτλις.
Μιλώντας στην εκπομπή The Jonathan Ross Show, που θα προβληθεί αύριο το απόγευμα, η Μέιτλις είπε: «Τον βλέπω να κατευθύνεται στο τμήμα με τα βιβλία και σκέφτομαι ‘Φυσικά, αυτός ο καλλιεργημένος άνδρας θα διαβάσει για την αυτοκρατορία.’ «.
«ΟΚ, νομίζω ήρθε η ώρα να φύγω γρήγορα», σκέφτηκε η παρουσιάστρια όταν διαπίστωσε τι διάβαζε ο Κλίντον.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».