Χαμός στο Twitter με την αύξηση στο σουβλάκι – «Μας ωθούν στην παγκοσμιοποίηση και την πίτσα»
Φυσικά η είδηση αυτή πέρασε απαρατήρητη από την ελληνική twitterόσφαιρα, η οποία παραμέρισε για λίγο τα κυβερνητικά τερτίπια και με όπλο της -κυρίως- το χιούμορ γνωστοποίησαν τα συναισθήματά τους για αυτό το «πλήγμα» που δέχτηκε η ελληνική κουζίνα
Ο λόγος, σύμφωνα με τον Γιώργο Πολύζο είναι ότι η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, οδηγεί στην αύξηση στην τιμή προκειμένου, όπως υποστήριξε, να διασφαλιστεί η ποιότητα του κρέατος αλλά και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου.
«Θα κάνουμε αυξήσεις για να διασφαλίσουμε την ποιότητα» είπε ο κ. Πολύζος μιλώντας για αύξηση της τάξης του 10-15% «καθώς το μεγαλύτερο βάρος θα το απορροφήσουμε εμείς». Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους. «Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητα μας δεν θα αυτή που είναι τώρα», κατέληξε ο Γιώργος Πολύζος.
Φυσικά η είδηση αυτή πέρασε απαρατήρητη από την ελληνική twitterόσφαιρα, η οποία παραμέρισε για λίγο τα κυβερνητικά τερτίπια και με όπλο της -κυρίως- το χιούμορ γνωστοποίησαν τα συναισθήματά τους για αυτό το «πλήγμα» που δέχτηκε η ελληνική κουζίνα.
Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τους σουβλατζήδες αν κλείσουν τα Τέμπη για να πετούν στο δρόμο πιτόγυρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μειωμένη κίνηση στα μαγαζιά τους. Αρκεί βεβαίως να μου κρατήσουν μια θέση μπροστά μπροστά για να τα μαζεύω #τρια_ευρω_το_πιτόγυρο