Φρίκη στο Ηράκλειο: Θείος του 9χρονου ο 59χρονος που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση
Στα πλαίσια του αυτοφώρου, για κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η καταγγελία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ήταν σοκαριστική.
Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον 59χρονο το τελευταίο διάστημα.
Στα πλαίσια του αυτοφώρου, για κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου.
Ο 59χρονος φέρεται να αρνείται την κατηγορία ωστόσο σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.