Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την έγκριση λήψης δανείου για την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Στα 796.500.000 ευρώ το τελικό κόστος
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης, που συνεδρίασε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019, σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που έλαβε από την Τακτική Γενική Συνέλευση των Επιτροπών της 23ης Σεπτεμβρίου 2018, ενέκρινε το δάνειο για την χρηματοδότηση της αναδιαμόρφωσης του Σαντιάγκο Μπερναμπέου με συνολικό κόστος 575 εκατομμυρίων ευρώ, και διάρκεια 30 ετών αποπληρωμής με σταθερό επιτόκιο 2,5%!
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).