Διπλός «πονοκέφαλος» για Μπάνκι ενόψει Παναθηναϊκού
Ο Λούκα Μπάνκι ούτε στη σημερινή προπόνηση είχε διαθέσιμους δύο από τους παίκτες του, με την αγωνία του να μεγαλώνει ενόψει της κόντρας με τον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 10/4 στο πλαίσιο της Basket League με τον Λούκα Μπάνκι να θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την Μπάμπεργκ για το Champions League.
Η αλήθεια είναι όμως πως η αναμέτρηση και νίκη επί του Λαυρίου άφησε την ΑΕΚ με «πληγές». Αυτό γιατί οι Τζόρνταν Θίοντορ και Γιώργος Τσαλμπούρης αποκόμισαν τραυματισμούς από τον αγώνα αυτόν και απουσίασαν από τη σημερινή (8/4) προπόνηση.
Με το ματς να είναι προγραμματισμένο σε 48 ώρες το ενδεχόμενο να μην προλάβουν να είναι έτοιμοι για τοπ πολύ μεγάλο ραντεβού κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά πιθανό, κάτι που σίγουρα δεν κάνει καθόλου χαρούμενο τον Ιταλό προπονητή.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.