Την απόφαση της Γιουβέντους να προφυλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Πορτογάλο μέχρι το τέλος της σεζόν έκανε γνωστή ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι
Άτυχος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Πορτογαλία, καθώς αποχώρησε νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας μυϊκού προβλήματος.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.