Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Πανναξιακός – ΑΟ Θήρας είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών, που θα διεξαχθεί 6-7 Απριλίου στις Σέρρες, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.
Οι ημερομηνίες, η σειρά των αγώνων και οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση πέρασε τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά και ο Ολυμπιακός την Θέτιδα.
Σημειωτέον η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα της Pre League (δεύτερη κατηγορία) που προκρίθηκε στο Final 4.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.