Πέρεθ : «Κάτι μπορεί να κάνει για Εμπαπέ ο Ζιντάν, θέλω και Νεϊμάρ»
Υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφές έδωσε ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην παρουσίαση του Ζινεντίν Ζιντάν - «Θα ήθελα και τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ» δήλωσε χαρακτηριστικά
Μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις της Ρεάλ με την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν!
Ο Γάλλος επέστρεψε στη Μαδρίτη, στην ομάδα με την οποία έκανε… θαύματα τα προηγούμενα χρόνια, με τον Πρόεδρο των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ, να δίνει υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις.
«Ο Ζινεντίν είναι Γάλλος, οπότε κάτι θα μπορεί να κάνει με τον Εμπαπέ, έτσι δεν είναι;» ήταν συγκεκριμένα το σχόλιό του σε ερώτηση για τον 20χρονο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν
«Θα ήθελα να τους πάρουμε και τους δύο στην ομάδα μας» ήταν η ατάκα του όταν του τέθηκε το δίλημμα Εμπαπέ – Νεϊμάρ.
Οι πρώτες φήμες από την πρωτεύουσα της Ισπανίας αναφέρουν ότι οι διοικούντες την Ρεάλ έχουν τάξει στον Ζιντάν ένα ποσό που αγγίζει τα 300.000.000 ευρώ ώστε ο Γάλλος να αποκτήσει όποια αστέρια θέλει και να επαναφέρει το σύλλογο στην κορυφή!
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.