Πέρεθ : «Κάτι μπορεί να κάνει για Εμπαπέ ο Ζιντάν, θέλω και Νεϊμάρ»
Υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφές έδωσε ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην παρουσίαση του Ζινεντίν Ζιντάν - «Θα ήθελα και τον Εμπαπέ και τον Νεϊμάρ» δήλωσε χαρακτηριστικά
Μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις της Ρεάλ με την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν!
Ο Γάλλος επέστρεψε στη Μαδρίτη, στην ομάδα με την οποία έκανε… θαύματα τα προηγούμενα χρόνια, με τον Πρόεδρο των Μερένχες, Φλορεντίνο Πέρεθ, να δίνει υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις.
«Ο Ζινεντίν είναι Γάλλος, οπότε κάτι θα μπορεί να κάνει με τον Εμπαπέ, έτσι δεν είναι;» ήταν συγκεκριμένα το σχόλιό του σε ερώτηση για τον 20χρονο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν
«Θα ήθελα να τους πάρουμε και τους δύο στην ομάδα μας» ήταν η ατάκα του όταν του τέθηκε το δίλημμα Εμπαπέ – Νεϊμάρ.
Οι πρώτες φήμες από την πρωτεύουσα της Ισπανίας αναφέρουν ότι οι διοικούντες την Ρεάλ έχουν τάξει στον Ζιντάν ένα ποσό που αγγίζει τα 300.000.000 ευρώ ώστε ο Γάλλος να αποκτήσει όποια αστέρια θέλει και να επαναφέρει το σύλλογο στην κορυφή!
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς χαρακτήρισε δειλό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα του συμβολαίου του στους Μιλγουόκι Μπακς.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.