Εθνική πόλο : Οι κλήσεις του Βλάχου για τον αγώνα με την Ουκρανία
Ο προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Ουκρανία στο Χάρκοβο στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa Cup
Την αποστολή που θα ταξιδέψει την ερχόμενη Τρίτη (12/3) στο Χάρκοβο για τον αγώνα με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Europa Cup ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος.
Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από 13 παίκτες. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Τζωρτζάτο, Μάνο Ζερδεβά (τερματοφύλακες), Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Σκουμπάκη, Μάριο Καπότση, Κώστα Γκιουβέτση, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Γιώργο Δερβίση, Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Δημήτρη Νικολαΐδη, Νίκο Παπανικολάου, Κώστα Κάκαρη και Άγγελο Βλαχόπουλο.
Μαζί με την αποστολή φυσικά θα ταξιδέψει ο άμεσος συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός της «γαλανόλευκης», Γιώργος Μαρίνος, αλλά και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, Αντώνης Αρώνης
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.