Μπορεί η ΑΕΚ να έχει μείνει πολύ πίσω στην μάχη της κορυφής από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό παραμένει… ντέρμπι. Και σε αυτό τον ρυθμό κινούνται όλοι στην Ένωση για το σαββατιάτικο ματς (9/3, 19:30).
Όσο πλησιάζει η μέρα του αγώνα του ΟΑΚΑ, ο κόσμος της ΑΕΚ φαίνεται ότι αρχίζει και… ζεσταίνεται, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων ανεβαίνει με σταθερό ρυθμό.
Οι πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων κινήθηκαν σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια κινητικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν φύγει 5.000. Αύριο, αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και όπως φαίνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περίπου 20.000 ΑΕΚτζήδες για το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκός, στην τελευταία ευκαιρία της Ενωσης να πάρει ένα μεγάλο ματς φέτος.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.