Κινητοποίηση της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη
«Δεν μας εξαπατούν με ψέματα, δεν μας τρομοκρατούν με διώξεις», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, η οποία θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.
Κάλεσμα σε συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας απευθύνει η Λαϊκή Ενότητα, για αύριο Τετάρτη στις 09:45 το πρωί στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.
Η ΛΑΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι «προετοιμάζει το νέο θεσμικό πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια, που ουσιαστικά θα οδηγήσει στην αρπαγή λαϊκών περιουσιών χιλιάδων οικογενειών και παράλληλα συνεχίζει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».
Σύμφωνα με τη ΛΑΕ, γι’ αυτήν την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί συνολικά 746 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα.
«Αγωνιζόμαστε για να τους σταματήσουμε. Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε την αρπαγή πρώτων κατοικιών και λαϊκών περιουσιών», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση η οποία καταλήγει: «δεν μας εξαπατούν με ψέματα, δεν μας τρομοκρατούν με διώξεις».
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442