Ο Άρης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (0-3) και ο αμυντικός μέσος Μιγκέν Μπάσα τόνισε πως οι Κίτρινοι έχει βρει τον ρυθμό τους και στοχεύουν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν μια πολύ νίκη, μακάρι να είχαμε την ίδια απόδοση σε όλα τα ματς, σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα διαχειριστήκαμε καλά το ματς, ήρθε το γρήγορο γκολ, πετύχαμε το δεύτερο και καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η νίκη αυτή μας άξιζε και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, τρία ντέρμπι μαζεμένα, αλλά προηγείται ο αγώνας με τον Πανιώνιο, θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα και να ξεπεράσουμε το παιχνίδι αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για την πεντάδα.
Είχαμε μια δύσκολη περίοδο τον Δεκέμβριο, δύσκολη και για τους φιλάθλους μας, δύσκολη και για εμάς, για όλους. Από δω και πέρα, βρίσκουμε τον ρυθμό μας, είμαστε σε καλό δρόμο και στοχεύουμε στο Europa league».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Λεβαδειακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Κηφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.