Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Opel Corsa 2020: Φωτεινές... ενδείξεις

Opel Corsa 2020: Φωτεινές… ενδείξεις

Η νέα έκτη γενιά του γερμανικού supermini δίνει το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής της μέσω ενός teaser, το οποίο προδίδει μια πιο προσεγμένη προσέγγιση, και σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη αποκάλυψή του η οποία θα γίνει εντός του 2019.

H έναρξη της εκστρατείας που θα οδηγήσει στην αντικατάσταση του Corsa από τη νέα, έκτη γενιά του είναι γεγονός, όπως αποδεικνύει το πρώτο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα και το οποίο αποτελεί το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής του γερμανικού supermini.

Αν και το επίμαχο teaser θα μπορούσε να θεωρηθεί λακωνικό ως προς αυτά που αποκαλύπτει, στην πραγματικότητα αποτελεί απτή απόδειξη των προθέσεων του Russelsheim να δώσει στη νέα γενιά του supermini ένα πιο high-end χαρακτήρα όπως, αφήνουν να εννοηθεί, τα τεχνολογίας matrix LED, φωτιστικά σώματα που αποτυπώνει αυτή η πρώτη επίσημη εικόνα του Corsa.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχης τεχνολογίας φωτιστικά σώματα έχουν χρησιμοποιηθεί από την Opel, αρχικά στο Astra και στη συνέχεια και στο Insignia, ενώ σε ό,τι αφορά τη νέα γενιά του supermini, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα εφοδιάζουν τις ακριβότερες εξοπλιστικές εκδόσεις του.

Αν και πέρα από τα φωτιστικά σώματα, επί του παρόντος, η γερμανική φίρμα, δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τη νέα γενιά του Corsa η οποία, όπως είναι ήδη γνωστό το νέο μοντέλο θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική CMP του ομίλου PSA, όπου θα βασιστεί και η νέα γενιά του Peugeot 208.

Όπως επίσης έχει καταστήσει σαφές η Opel από καιρό, η νέα γενιά του Corsa θα συμπεριλάβει στην γκάμα του και μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της το 2020.

Σε ό,τι αφορά τις συμβατικές εκδόσεις του νέου Corsa, ή Corsa F όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί, αναμένεται να αποκαλυφθεί εντός του 2019 και θα επωφεληθεί από μια σειρά νέων, μικρού κυβισμού turbo κινητήρων μεταξύ των οποίων θα βρεθεί και ένας τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων σε διαφορετικές εκδοχές ισχύος.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024