Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον όμιλο Συγγελίδη η Opel στην Ελλάδα

Στον όμιλο Συγγελίδη η Opel στην Ελλάδα

Το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρία, υπό τη νέα ιδιοκτησία.

Γεγονός αποτελεί πλέον η ένταξη της Opel Hellas SA, θυγατρικής μέχρι πρότινος της Adam Opel AG και εισαγωγικής των γερμανικών αυτοκινήτων στη χώρα μας, στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Συγγελίδη σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019.

Σύμφωνα με αυτή «… σε ένα περαιτέρω βήμα για την ενίσχυση της ανάπτυξης, η εταιρία θα συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Ελλάδα μέσω της ευρέως αναγνωρίσιμης και επιτυχημένης οικογένειας Συγγελίδη, η οποία θα εξαγοράσει την υφιστάμενη οργάνωση της Opel Ελλάς και θα καταστεί στο μέλλον η ανεξάρτητη εισαγωγική εταιρία.

Η σχετική σύμβαση έχει υπογραφεί. Η Εθνική Εταιρία Πωλήσεων της Opel θα εξαγορασθεί από μέλη της οικογένειας Συγγελίδη. Το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρία, υπό τη νέα ιδιοκτησία. Η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

O Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι «…σύμφωνα με τους στόχους του στρατηγικού μας σχεδίου PACE! αυτή είναι μία ακόμη απόφαση η οποία θα καταστήσει τη δομή των πωλήσεών μας πιο ευέλικτη, αποδοτική και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστική. Ο όμιλος Συγγελίδη είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρίες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας».

Σημειώνεται ότι το 2018 η Opel πέτυχε μερίδιο αγοράς 6,46%, διαθέτοντας 7.142 μονάδες επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Ο δε όμιλος Συγγελίδη αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τις γαλλικές αυτοκινητοβιομηχανίες, Citroen (από το 1965), Peugeot (από το 2014), DS Automobiles (από το 2018) καθώς και την Jeep.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024