Η Μίλαν άντεξε στο Ολίμπικο και πήρε έναν σημαντικό βαθμό απέναντι στη Ρόμα (1-1) στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην πρώτη τετράδα. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Ντοναρούμα.
Η Μίλαν πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Ολίμπικο απέναντι στη Ρόμα με 1-1, στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Οι ροσονέρι οφείλουν πολλά στον εκπληκτικό Τζίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός και με σπουδαίες επεμβάσεις χάρισε στην ομάδα του έναν σημαντικότατο εκτός έδρας βαθμό.
Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές φάσεις η Ρόμα είχε τον απόλυτο έλεγχο με πολλές χαμένες ευκαιρίες και αν δεν ήταν στο τέρμα ο Ντοναρούμα πιθανότατα η Μίλαν να έφευγε από τη Ρώμη με πολύ βαριά ήττα.
Το σκορ άνοιξε ο Πιάτεκ στο 26’ με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή σημειώνοντας το τρίτο του τέρμα σε δύο ματς με τη φανέλα των ροσονέρι. Από εκεί και μετά η Ρόμα αύξησε κατακόρυφα την πίεση της και με την έναρξη κιόλας του δευτέρου ημιχρόνου, ισοφάρισε με τον Ζανιόλο μετά από λάθη της άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο μερικές απίθανες επεμβάσεις, ενώ και η προσπάθεια του Σικ σταμάτησε στο δοκάρι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.