Από την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Εβγκέν Σάκχοφ έφτασε τις τέσσερις κίτρινες στο πρωτάθλημα, ήταν γνωστό ότι δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (30/1, 17:15).
Τώρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε ότι και ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα εκτίσει στο ίδιο παινχίδι την ποινή του για τις κάρτες που συμπλήρωσε κόντρα στον ΟΦΗ.
Από τη στιγμή που ο Κάνιας έχει ξανά ενοχλήσεις (σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του) φαίνεται ότι στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μαουρίσιο θα παίξει ή ο Ελ Καντουρί ή ο Μίσιτς, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί ή ο Τόσκα ή ο Γιαννούλης.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι