Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Μετά την αλλαγή διάταξης βλέπουμε καλά πράγματα»

Ουζουνίδης: «Μετά την αλλαγή διάταξης βλέπουμε καλά πράγματα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και τόνισε ότι η αλλαγή διάταξης έχει βοηθήσει την ομάδα του, επισημαίνοντας βέβαια ότι όλα τα σχήματα έχουν τα συν και τα πλην τους.

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, με την εμφάνιση της Ενωσης να ικανοποιεί απόλυτα τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο δυνατό ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο παρέμεινε σοβαρή και συνέχισε να δημιουργεί φάσεις.

Ερωτηθείς για τον σχηματισμό της ΑΕΚ, τόνισε ότι η αλλαγή έχει βοηθήσει την ομάδα, επισημαίνοντας βέβαια ότι όλα τα σχήματα έχουν τα συν και τα πλην τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, μπήκαμε δυνατά στο ματς. Εκμεταλλευτήκαμε και τα στημένα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο κόντρα στον οποίο ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε καλά από νωρίς και να μην δώσουμε περιθώρια. Έπεσε η απόδοσή μας στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου όταν κοντρολάραμε τον ρυθμό. Στο δεύτερο όμως ήμασταν ακόμη πιο καλοί. Φτιάξαμε περισσότερες, πιο καλές ευκαιρίες αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς και πάλι.

Μετά την αλλαγή διάταξης βλέπουμε καλά πράγματα μέσα από τα παιχνίδια, βλέπουμε τα λάθη μας και αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά όπως είπα το σημαντικό είναι ότι πήραμε ακόμη μια νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια. Σήμερα απέναντί μας είχαμε έναν πιο καλό αντίπαλο απ’ ότι την περασμένη αγωνιστική. Ο Αστέρας παίζει καλό ποδόσφαιρο, κρατά τη μπάλα και την κυκλοφορεί. Όλα τα σχήματα έχουν τα συν και τα πλην τους και θα δούμε στην πορεία αν θα κρατήσουμε αυτή ή αν θα έχουμε άλλη εναλλακτική λύση».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024