Δολοφονική επίθεση σε φωτορεπόρτερ στο συλλαλητήριο
Ο ίδιος αφού δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, οι άγνωστοι που επιτέθηκαν στον φωτορεπόρτερ, έκλεψαν και τον εξοπλισμό του
Επίθεση δέχτηκε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου ο φωτορεπόρτερ Κωστής Νταντάμης, όταν ομάδα αγνώστων άρχισε να τον κλωτσάει και να τον χτυπάει με ρόπαλα.
Ο ίδιος αφού δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, οι άγνωστοι που επιτέθηκαν στον φωτορεπόρτερ, έκλεψαν και τον εξοπλισμό του.

«Μου φώναζαν φέρε την κάμερα, δεν την έδωσα και άρχισαν να με χτυπούν και να με βαράνε. Ξεκίνησαν γύρω στα 2-3 άτομα και μετά μαζεύτηκαν κι άλλοι. Μου έκλεψαν τον εξοπλισμό» καταγγέλλει ο φωτορεπόρτερ.

Επίθεση και σε συνεργείο της ΕΡΤ
Επίσης, επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο της και σοβαρό τραυματισμό εικονολήπτη που κάλυπτε τo συλλαλητήριο του Συντάγματος καταγγέλλει η ΕΡΤ .
«Βίαιη επίθεση από ακραία στοιχεία δέχτηκε συνεργείο της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό εικονολήπτη που εκείνη την ώρα κάλυπτε τα γεγονότα» αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.
Η ΕΡΤ «καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση, η οποία αποτελεί ευθεία βολή στη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία».
«Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν τρομοκρατούνται. Αντιθέτως, αυτά τα φαινόμενα ενδυναμώνουν τη βούλησή τους να παρέχουν αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση στους Έλληνες πολίτες» αναφέρει η ΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442