Η νίκη επί τη Λαμία και η κατάκτηση των τριών βαθμών, έστω και με αυτό τον αγχωτικό τρόπο, έχει βελτιώσει σημαντικά το κλίμα στα αποδυτήρια του Άρη.
Το μυαλό των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται , πλέον, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, καθώς θέλουν να πετύχουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και να ανέβουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.
Οι παίκτες, ο Σάββας Παντελίδης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, αναμένεται, μάλιστα, να φάνε μαζί σήμερα το βράδυ. Ένα δείπνο ενότητας και σύσφιξης σχέσεων, προκειμένου να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις της ομάδας.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.