Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με 15 οχήματα στην περιφερειακή οδό της πόλης
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα της Τροχαίας, πρόκειται για αλλεπάλληλες συγκρούσεις, σε μήκος δεκάδων μέτρων, στις οποίες φαίνεται να ενεπλάκησαν περί τα 15 οχήματα
Καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε, νωρίτερα σήμερα, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, μετά το τούνελ και στο ρεύμα προς δυτικά, προκαλώντας συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα της Τροχαίας, πρόκειται για αλλεπάλληλες συγκρούσεις, σε μήκος δεκάδων μέτρων, στις οποίες φαίνεται να ενεπλάκησαν περί τα 15 οχήματα. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί μόνο υλικές ζημιές και στο σημείο καταφθάνουν περιπολικά της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία και να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης των οχημάτων από το οδόστρωμα.
Η κυκλοφορία διεξαγόταν μέχρι πριν από λίγο με δυσκολία και χαμηλές ταχύτητες και ήδη πολλοί οδηγοί επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν την κίνηση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.