Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Στα επτά, μέχρι και τα οκτώ μποφόρ, φτάνουν κατά διαστήματα οι ριπές του ανέμου στον Θερμαϊκό Κόλπο, σύμφωνα με τον Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας
Στα επτά, μέχρι και τα οκτώ μποφόρ, φτάνουν κατά διαστήματα οι ριπές του ανέμου στον Θερμαϊκό Κόλπο, σύμφωνα με τον Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας. Αν και το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη έδειχνε λίγο μετά τις 8 το πρωί πέντε βαθμούς Κελσίου, οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι δίνουν -σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- την αίσθηση χαμηλότερης θερμοκρασίας.
Την ίδια ώρα, στην Καστοριά και στην Κοζάνη ο υδράργυρος έφτανε στους μείον δύο βαθμούς Κελσίου και στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη στους τρεις.
Στοι μεταξύ, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται και σήμερα το πρωί σε ορισμένα σημεία του επαρχιακού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω του παγετού.
Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται για τα ίδια οδικά τμήματα που ήταν και χθες απαραίτητες οι αλυσίδες.
Στην Ημαθία αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο από το 19ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Τρία Πέντε Πηγάδια, από το 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το 3ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Ροδοχωρίου και από το 2ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Αρκοχωρίου.
Στον νομό Κιλκίς οι αλυσιδες είναι απαραίτητες από το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Μ. Λιβαδίων, στον νομό Πέλλας από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας και από το 7ο χιλιόμετρο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, ενώ στη Χαλκιδική με αλυσίδες πρέπει να είναι εφοδιασμένα τα οχήματα που κινούνται από το 85ο έως το 92ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη).
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442