Ο Εμάνουελ Ινσούα απέφυγε τη ζημιά, αλλά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς κυπέλλου με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ στις 24 του μήνα.
Ο Αργεντινός αριστερός μπακ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, το απόγευμα της Δευτέρας έκανε μαγνητική στο «Υγεία», όπου διαπιστώθηκε η κάκωση στο δεξί γόνατο. Εχει δημιουργηθεί μία φλεγμονή κι έχει μαζέψει υγρό το πόδι του.
Ο Ινσούα θ’ ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και θα γίνεται καθημερινή αξιολόγηση. Στο ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία, ούτως ή άλλως είναι εκτός, αφού είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες κι επιλέχθηκε να εκτίσει σε αυτό το ματς την ποινή του. Θα επιδιώξει να παίξει στη ρεβάνς κυπέλλου με την ομάδα της Φθιώτιδας με τις πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι μοιρασμένες.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Ινίγκο Πέρεθ, μίλησε για τα ματς με την ΑΕΚ και σημείωσε ότι η ομάδα του στοχεύει στην πρόκριση που θα γράψει Ιστορία.