Πάτρα : Στον ύπνο του πέθανε το τριών μηνών κοριτσάκι
Σε παθολογικά αίτια φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του τριών μηνών βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Κυριακής στο σπίτι του επί της οδού Αγ. Σοφίας, στην Πάτρα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και μονάδα του ΕΚΑΒ συνοδεία οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. το μετέφερε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωράκι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν.
Πρόκειται για κοριτσάκι, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου σήμερα Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας