Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Έτσι ήρθε το 2-2 στο Περιστέρι
Οι Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Περιστέρι, σ’ ένα σπουδαίο ματς με ανατροπή, τέσσερα γκολ και εξαιρετικό ρυθμό. Στο 50′ της αναμέτρησης ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες, με αδύναμο πλασέ από την καρδιά της περιοχής
Οι Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Περιστέρι, σ’ ένα σπουδαίο ματς με ανατροπή, τέσσερα γκολ και εξαιρετικό ρυθμό. Στο 50′ της αναμέτρησης ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες, με αδύναμο πλασέ από την καρδιά της περιοχής.
Ωστόσο η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν το έβαλε κάτω και με πρωταγωνιστή τον Μανά, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να βάλει για μερικά λεπτά σε θέση οδηγού τους Αγρινιώτες. Πρώτα στο 69′ με κοντινό πλασέ και στο 77′ με εκτέλεση στην κλειστή γωνία του Μέγερι, μετά από αδράνεια της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, έγραψε το 1-2.
Όσο για το τελικό 2-2, αυτό διαμορφώθηκε από τον Μούγιακιτς στο 83′, εκμεταλλευόμενος την επαναφορά μετά το τελείωμα του Κουλούρη.
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και περιμένει τον 8ο των πλέι ιν, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ως 7ος τη Βαλένθια στα πλέι οφ. Δείτε πως μπορούν να συναντηθούν οι «αιώνιοι».
Με τον Τι Τζέι Σορτς να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση φέτος, ο Παναθηναϊκός νίκησε 87-79 τη Μονακό και εξασφάλισε τη θέση του στα playoffs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια!