Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και τσεκάρει ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της. Είτε για άμεσα, είτε για το καλοκαίρι. Έτσι ο 28χρονος Σέρβος μέσος, Νέναντ Κρίστιτσιτς, είναι ο πρώτος που έρχεται στην Ένωση για να βοηθήσει άμεσα στον άξονα, ενώ ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς έχει συμφωνήσει και θα αποκτηθεί το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.