«Θερμή» υποδοχή με κίτρινα γιλέκα ετοιμάζουν για τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
Την πρωτοβουλία πήρε η επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης η οποία καλεί τους πολίτες «να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ.»
Με κίτρινα γιλέκα αναμένεται να υποδεχτούν την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία σε κομματική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.
Την πρωτοβουλία πήρε η επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης η οποία καλεί τους πολίτες «να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ.».
Θέλοντας μάλλον να συμβαδίσει με το «εκρηκτικό» κλίμα των ημερών, που φέρνει ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της Γαλλίας, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα κάλεσε όσους συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να κρατούν σημαίες και να φορούν κίτρινο γιλέκο.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής έτσι όπως αναρτήθηκε στο facebook έχει ως εξής:
«Η Επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης άκουσε το κάλεσμα των Γάλλων καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται στην Ευρώπη και καλούμε όλους τους συνελληνες που θα βρίσκονται την Παρασκευή στις 7 μ.μ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο, εκτός απ τις σημαίες που θα κρατάμε όλοι, να φορέσουν και κίτρινο γιλέκο. Μετά την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία τασομεθα κι εμείς στο πλευρό των αγωνιστών κατά της παγκοσμιοποίησης και των βρωμικων σχεδίων τους.
Καλούμε τους συνελληνες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7 μ.μ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ»
Η επιτροπή Μακεδονικού αγώνα Θεσσαλονίκης άκουσε το κάλεσμα των Γάλλων καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται…
Δημοσιεύτηκε από Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης στιςΔευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442