Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προοδεύει επί των ημερών του Γιάννη Σφαιρόποιυλου και για πρώτη φορά φέτος πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη επικρατώντας μάλιστα με ανατροπή 73-71 στην έδρα της Νταρουσάφακα.
Στην Ποντγκόριτσα, η Μπουντούτσνοστ μπορεί να κατέβηκε στο παρκέ με επίδοση 3-8, αλλά εξελίσσεται σε φονέα των γιγάντων, αφού μετά την ΤΣΣΚΑ λύγισε στην έδρα της και την Μπαρτσελόνα με 67-64.
Στο Μόναχο η Μπάγερν προσγείωσε την Χίμκι, που μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες, βελτιώνοντας σε 5-6 το ρεκόρ της και υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην έβδομη απώλεια (72-65). Οι Ρώσοι υπέστησαν τη δεύτερη ήττα σε πέντε αγώνες χωρίς τον τραυματία Αλεξέι Σβεντ.
Στο Μιλάνο η Γκραν Κανάρια έκανε την έκπληξη της βραδιάς υποχρεώνοντας την Αρμάνι στην 3η εντός έδρας ήττα της και 5η στο σύνολο. Η «σταχτοπούτα» της εφετινής Euroleague νίκησε 94-86 από την έδρα των Ιταλών.
Το 5ο παιχνίδι της Πέμπτης 6/12 ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την ήττα (83-75).
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την 11άδα με την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Λεβερκούζεν, για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Champions League. Δείτε και την 11άδα των Γερμανών
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανάρτησή της αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στο Λεβερκούζεν κι έχει δημιουργήσει ατμόσφαιρα.... Καραϊσκάκη στους δρόμους της γερμανικής πόλης.
Χιουμοριστικό στιγμιότυπο χάρισε ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό της Παρί με τη Μονακό για τα πλέι οφ του Champions League, κάνοντας τους δημοσιογράφους να ξεκαρδιστούν.