Τα 62 χρόνια ζωής έκλεισε σήμερα (7/12) ο Λάρι Μπερντ, ο οποίος γεννήθηκε σαν σήμερα το 1956. Ο «μεγάλο λευκός» όπως ήταν το παρατσούκλι του έγραψε χρυσή ιστορία με τους Μπόστον Σέλτικς, τη φανέλα των οποίων φόρεσε από το 1979 έως το 1992. Μαζί τους κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, το 1981, το 1984 και το 1986.
Ακόμη διέγραψε σύντομη προπονητική καριέρα στους Ιντιάνα Πέισερς (1997-2000) κερδίζοντας μάλιστα το βραβείο του προπονητή της χρονιά το 1998. Επίσης έχει διατελέσει και διευθυντής των Πέισερς, αποσπώντας το σχετικό βραβείο από το ΝΒΑ το 2012.
Η FIBA, εξέφρασε τις ευχές της για τα γενέθλιά του με την παρακάτω ανάρτηση
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.