Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας αποφάσισαν για τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας να μην απολυθεί κανένας επικουρικός και αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών.
Οι Ομοσπονδίες, μεταξύ άλλων, διεκδικούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση του προσωπικού που υπηρετεί με ελαστικές μορφές απασχόλησης και αύξηση μισθών.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας