Υπάρχουν δύο σπουδαία πράγματα στη ζωή – ο Χάρι Πότερ και οι διακοπές. Λοιπόν, ο Yue Gao (σίγουρα ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Χάρι Πότερ) κατάφερε να συνδυάσει αυτά τα δύο καταπληκτικά πράγματα με τη δημιουργία ενός ενοικιαζόμενου διαμερίσματος όπου όλα είναι διακοσμημένα με αξεσουάρ με θέμα το Harry Potter.
Από τις ταπετσαρίες μέχρι τα έπιπλα και ακόμη και τα μαγειρικά σκεύη, όλα σε αυτό το μέρος θα σας κάνουν τελικά να νιώσετε σαν να έχετε γίνει αποδεκτός στο Hogwarts.
Και αυτό δεν είναι όλο, το διαμέρισμα βρίσκεται στο Εδιμβούργο, μια όμορφη πόλη που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις μαγικές της αποχρώσεις, και είναι επίσης η γενέτειρα του ίδιου της J.K Rowling!
Έτσι, εάν είστε ο πραγματικός θαυμαστής του HP, δεν μπορείτε απλά να παραμείνετε σε οποιοδήποτε απλό διαμέρισμα, όπως κάνουν όλοι αυτοί οι muggles, πρέπει να μείνετε στο πολυτελές διαμέρισμα Canongate, γιατί εκεί ακριβώς ανήκει ο καθένας που αγαπάει τη μαγεία!
Δυστυχώς, δεν είμαστε οι μόνοι που αγαπούν αυτό το μέρος και πεθαίνουν να το επισκεφτούν, αυτή τη στιγμή το διαμέρισμα είναι πλήρως κρατημένο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 και κοστίζει επίσης περίπου $ 213 δολάρια για μια νύχτα, έτσι κι αν ακούγεται σαν ένας καταπληκτικός προορισμός, είναι επίσης και ακριβός! Εκτός αν μπορέσετε να κάνετε μάγια…
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας