Την ευκαιρία να ξεκουραστούν για ένα τριήμερο έχουν οι καλαθοσφαιριστές της ΑΕΚ αυτές τις ημέρες, καθώς δόθηκε σχετικό ρεπό από τον Λούκα Μπάνκι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Η Ενωση αντιμετωπίζει στις 8 Δεκεμβρίου τον Αρη στο Nick Galis Hall, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη (29/11).
Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός έχει κανονίσει για την ομάδα του φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Χολαργό, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 15.30. Με αυτόν τρόπο ο Μπάνκι θέλει οι παίκτες του να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον Άρη.
Φυσικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Χάρη Γιαννόπουλο, Γιόνας Ματσιούλις και Εξέβιερ Ράταν-Μέις, ενώ είναι πιθανό, αν η αποθεραπεία του εξελιχθεί θετικά, να επιστρέψει ο Βασίλης Ξανθόπουλος.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην Τούμπα και οι οπαδοί του τριφυλλιού «βράζουν» στα social media, με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Ράφα Μπενίτεθ και... παίκτες να είναι στο... επίκεντρο.
Η χρυσή ολυμπιονίκης στο βάδην, Αθανασία Τσουμελέκα προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς μίλησε για την ανήθικη πρόταση που της έκανε προπονητής.