Ο Κώστας Μανωλάς, που τέθηκε εκτός του αυριανού αγώνα της εθνικής μας με την Εσθονία, θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια της Ρόμα με Ουντινέζε και Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σημειώνοντας ότι ο τραυματισμός του (διάστρεμμα πρώτου βαθμού) είναι λιγότερο σοβαρός απ΄ ότι φαινόταν αλλά θα λείψει από τα […]
Ο Κώστας Μανωλάς, που τέθηκε εκτός του αυριανού αγώνα της εθνικής μας με την Εσθονία, θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια της Ρόμα με Ουντινέζε και Ρεάλ Μαδρίτης.
Αυτό υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σημειώνοντας ότι ο τραυματισμός του (διάστρεμμα πρώτου βαθμού) είναι λιγότερο σοβαρός απ΄ ότι φαινόταν αλλά θα λείψει από τα δύο επόμενα ματς της Ρόμα.
«Ο Έλληνας τραυματίστηκε στην εθνική ομάδα αλλά ευτυχώς για τον Ντι Φραντσέσκο η απουσία θα είναι μικρότερη από ό, τι αρχικά αναμενόταν. Το πρόβλημα είναι ότι θα λείψει και από τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης» ανέφερε η ιταλική εφημερίδα.
Από χθες η ιστοσελίδα Vocegiallorossa.it, που είχε επικαλεστεί πηγές από τη ιταλική ομάδα, ανέφερε ότι οι εξετάσεις, έδειξαν ένα ελαφρύ διάστρεμμα και ανέφεραν την επιστροφή του Έλληνα αμυντικού στην ιταλική πρωτεύουσα το Σάββατο.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.