Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Προκόπης, ο Στέφανος, η Αριστεία

Ο Προκόπης, ο Στέφανος, η Αριστεία

Μήπως ο κ. Παυλόπουλος θα έπρεπε να τα πει αυτά και στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του που έχουν την Αριστεία γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όπως μας πληροφόρησε το δελτίο τύπου της Προεδρίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος συνάντησε τον έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά στο Προεδρικό Μέγαρο. Είπαν μερικά λόγια, αλλά… μπαλιές δεν αντάλλαξαν στο τερέν, άλλωστε ο 20χρονος τενίστας είναι πλέον άφταστος.

«Σε καλωσορίζω ως έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της γενιάς σου και επιπλέον ως ένα πραγματικό πρότυπο Αριστείας. Και ας μου επιτραπεί να εξηγήσω γιατί. Βεβαίως έχεις προικισθεί με ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά δεν επαναπαύθηκες σε αυτό. Δούλεψες και δουλεύεις πολύ σκληρά για να το μεγεθύνεις στο έπακρο. Και δούλεψες και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό, με πολλές δυσκολίες, που όμως δεν κάμπτουν την ψυχή σου. Το αντίθετο, την χαλυβδώνουν».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος και μπράβο του, αν και είναι ακόμη νωρίς να καλείς στο Προεδρικό Μέγαρο έναν αθλητή που μόλις πρόσφατα κέρδισε δύο τουρνουά.

«Όλοι οι σκληροί κόποι και η σκληρή δουλειά που έχω κάνει, ανταμείβεται τώρα. Και όπως είπατε και σεις, είναι ένας μοναχικός δρόμος και συνεχίζω να προσπαθώ, συνεχίζω να κάνω αυτό που μπορώ, για να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες και στις προσδοκίες που έχουν από μένα οι Έλληνες. Επίσης είμαι πολύ περήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα».

Αυτά είπε ο σεμνός νεαρός Τσιτσιπάς και μπράβο και σ’ αυτόν που με σκληρή δουλειά θέλει να κατακτήσει την κορυφή της… Αριστείας.

Αλλά μήπως ο κ. Παυλόπουλος θα έπρεπε να τα πει αυτά και στον Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς του που έχουν την Αριστεία γραμμένη στα παλιά τους τα παπούτσια.

Όχι τίποτε άλλο γιατί ετοιμάζονται να κάνουν καμιά 30αριά χιλιάδες προσλήψεις και ξέρουμε πόσο άριστοι είναι όσοι μπαίνουν στο δημόσιο, και μάλιστα προεκλογικά.

Ο Τσιτσιπάς αγωνίζεται σε ένα άθλημα της λεγόμενης ελίτ, όμως, αγωνίζεται σκληρά και μόνος του. Αν γίνει παράδειγμα προς μίμηση μπράβο του, αλλά όταν οι κυβερνώντες θάβουν την Αριστεία, τι να σου κάνει μόνο του το ταλέντο και η σκληρή δουλειά;

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024