Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Η Νάπολι φιλοξενεί την Παρί σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική του Champions League (6/11) και ο Έντινσον Καβάνι επιστρέφει στην πόλη και την ομάδα που λατρεύτηκε κυριολεκτικά. Ιταλικά μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να κάνουν λόγο για επιστροφή του Ουρουγουανού στο Σαν Πάολο και ο μάντατζερ και αδερφός του Ματαδόρ, Βάλτερ Γουλιέλμον, πήρε θέση επί του θέματος…
«Ο Καβάνι αγαπά τη Νάπολι, αλλά θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχουν προτάσεις που προέρχονται από τα ιταλικά μέσα, αλλά δεν είχαμε καμία επαφή με τον Ντε Λαουρέντις για μια πιθανή επιστροφή.
Στο μέλλον όλα είναι πιθανά, αλλά για να μπορέσει να επιστρέψει στη Νάπολι θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Η Παρί δεν θέλει να τον αφήσει και ο Καβάνι θέλει να κατακτήσει το Champions League μαζί τους».
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει