Η διαφορά των πέντε πόντων δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Ποντγκόριτσα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.
Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ανέφερε μετά την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στη Euroleague (67-72 απέναντι στη Μπουντούτσνοστ) πως «παίξαμε καλύτερα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ».
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:
«Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μετά από αρκετά χρόνια και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην Μπουντούτσνοστ.
Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σήμερα. Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ.
Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις βολές και στα τρίποντα και στις φάσεις που είχαμε πλεονέκτημα. Στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά και ελέγξαμε τα ριμπάουντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο όταν σκοράραμε δύο συνεχόμενα τρίποντα πήραμε πλεονέκτημα και φτάσαμε στη νίκη».
Με δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, η Φιορεντίνα «καθάρισε» από νωρίς το ντέρμπι παραμονής με την Κρεμονέζε (4-1) κι ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.