«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο Τζέφρι Πάιατ στην Αθήνα και ο Τζες Μπέιλι στα Σκόπια αποτελούν τους πραγματικούς κυβερνήτες σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, χώρες που έχουν καταντήσει ευτελή αμερικανονατοϊκά προτεκτοράτα» δήλωσε ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον απόηχο της κοινοβουλευτικής νίκης Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Αποτελεί τον άκρον άωτο της υποκρισίας και της χλεύης προς τους λαούς το γεγονός ότι σύσσωμοι οι ηγέτες της Δύσης, από την Ουάσιγκτον έως τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, χωρίς καμία αισχύνη, πανηγυρίζουν θρασύτατα μαζί με τους υπαλλήλους τους σε Αθήνα και Σκόπια, που είναι πολύ περισσότεροι από τον Τσίπρα και τον Ζάεφ, γιατί όλοι μαζί από κοινού, αφού έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το πρόσφατο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, με πανομοιότυπο, σχεδόν, τρόπο όπως είχε γίνει και με το ελληνικό δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015, κατάφεραν τώρα μετά από μια «νέα νύχτα μαχαιριών» και ένα όργιο εκβιασμών, πιέσεων και εξαγορών να συγκεντρώσουν στο «ΝΑΙ» ακριβώς τον μαγικό αριθμό των 80 βουλευτών» τόνισε ο ίδιος.

«Οι μόνοι ωφελημένοι από την Συμφωνία των Πρεσπών, εφόσον καταφέρουν με μακιαβελικές μεθόδους να την ολοκληρώσουν, θα είναι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η γραφειοκρατία των Βρυξελλών και η γερμανική Ευρώπη» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως «οι συμφωνίες, όμως, δεν μπορούν να στηριχθούν και να μακροημερεύσουν μόνο με τις υπογραφές κυβερνητικών υπαλλήλων και κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς, που προέρχονται από χρηματισμούς, πιέσεις και φαύλες ιδιοτελείς επιδιώξεις».

«Οι Συμφωνίες χρειάζονται και τους λαούς και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι λαοί, για πολλούς και διάφορους λόγους,απουσιάζουν και είναι απέναντι» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο