Η ποιότητα του ερυθρόλευκου ρόστερ αποτυπώνεται και στις διεθνείς κλήσεις. Είναι ενδεικτικό ότι σήμερα (16/10) αγωνίζονται πέντε ποδοσφαιριστές του με τις εθνικές τους ομάδες χωρίς βέβαια να συνυπολογίζονται οι Έλληνες.
Πρόκειται για τους Αφρικανούς Σισέ, Καμαρά, Μεριά, Χασάν και τον Νορβηγό Ελαμπντελαουί ο οποίος σημειωτέον έχει καταγωγή από το Μαρόκο.
Ο επιθετικός Αχμέντ Χασάν παίζει με την Αίγυπτο κόντρα στην Σουαζιλάνδη στις 16:00, ενώ στις 16:30 ξεκινάει η αναμέτρηση της Γουινέας του Μαντί Καμαρά με τη Ρουάντα. Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού αναμένεται σε ένα ακόμα παιχνίδι να είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.
Ο Τυνήσιος στόπερ Γιασίν Μεριά, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση (συνοδεύτηκε με γκολ) στο πρώτο ματς κόντρα στο Νίγηρα, αντιμετωπίζει ξανά τον ίδιο αντίπαλο, αυτή τη αφορά εκτός έδρας, στις 18:00.
Ο Σενεγαλέζος Παπέ Αμπού Σισέ θα παίξει κόντρα στο Σουδάν στις 20:30, τρεις μέρες μετά το ντεμπούτο του με γκολ.
Τέλος, υπάρχει και ο Ευρωπαίος Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος αγωνίζεται με τη Νορβηγία κόντρα στην Βουλγαρία για το Nations League στις 21:45.
Οι πέντε ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα την Τετάρτη 17/10 με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται την Κυριακή στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (21/10, 20:30).
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.