Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη φυλακή ο μουσικός που αποπλανούσε ανηλίκους

Στη φυλακή ο μουσικός που αποπλανούσε ανηλίκους

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε η υπόθεση, δεν αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 30 έτη και έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ

Στη φυλακή οδηγείται ο μουσικός, ο οποίος καταδικάστηκε σε πολυετή ποινή κάθειρξης καθώς κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε η υπόθεση, δεν αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 30 έτη και έξι μήνες (σ.σ. εκτιτέα εκ του νόμου είναι τα 25 έτη κάθειρξη) και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ..

Κατά πλειοψηφία δικαστές και ένορκοι (μειοψήφισε ένας) αποφάσισαν να μην χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος, συντασσόμενοι και με την προστάτη της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευση της ήταν καταπέλτης κατά του φλαουτίστα λέγοντας:

«Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024