Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μπορεί να προσέχει τη σιλουέτα του, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης ήταν… βαρύ για το στομάχι του. Από τη μία πλευρά είχε το γεύμα των επιτετραμμένων του ελληνικού ποδοσφαίρου FIFA και UEFA με τους εκπροσώπους των τεσσάρων “μεγάλων” ομάδων, που δεν μπορούσε να γίνει εν τη απουσία του Βαγγέλη Γραμμένου. Από την άλλη είχε το παραδοσιακό δείπνο που παραθέτει η ομοσπονδία στην εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα, όπου επίσης έπρεπε να παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.