Μπακασέτας : «Όταν δεν τα παρατάς ποτέ, στο τέλος πάντα δικαιώνεσαι»
Δείτε το μήνυμα του Τάσου Μπακασέτα, μερικές ώρες μετά το γκολ του 25χρονου μεσοεπιθετικού στο 90' του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο χάρισε και το βαθμό της ισοπαλίας στην Ένωση
Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (1-1) για την 6η αγωνιστική της Superleague και μάλιστα στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, γλιτώνοντας έτσι την Ένωση από την ήττα.
Μερικές ώρες αργότερα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, συγχαίροντας την ομάδα του και αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν παράτησαν το ματς με τους Ερυθρόλευκους, παρότι έμειναν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Κώστα Φορτούνη στο 58ο λεπτό.
«Όταν δεν τα παρατάς ποτέ, στο τέλος πάντα δικαιώνεσαι!! Μπράβο ΟΜΑΔΑ!!! #limitless», έγραψε ο Έλληνας διεθνής άσος.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 3-1 της Άιντραχτ και συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Ποια ματς έχουν οι «ασπιρίνες» μέχρι τον Ολυμπιακό και τι γίνεται με τον τραυματισμό του Μαρκ Φλέκεν.
Ανώτατο όριο στα κόστη των ρόστερ, αυστηρές ποινές και στόχος η βιωσιμότητα – Τι σημαίνει το νέο χρηματοοικονομικό πλαίσιο για τους συλλόγους της Bundesliga και το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου