Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος αγνοούμενος του «Ζορμπά»
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η αναζήτηση των αγνοουμένων στο Μαντούδι, αφού όπως όλα δείχνουν η σορός που βρέθηκε νωρίτερα σε παραλία της Εύβοιας, ανήκει στον 67χρονο που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η αναζήτηση των αγνοουμένων στο Μαντούδι, αφού όπως όλα δείχνουν η σορός που βρέθηκε νωρίτερα σε παραλία της Εύβοιας, ανήκει στον 67χρονο που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του Σαββάτου.
Επιβεβαιώθηκε το πικρό σενάριο της απώλειας του 67χρονου, ο οποίος μαζί με την 58χρονη γυναίκα του αγνοούνταν, όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, που υπερχείλισε λόγω της κακοκαιρίας που έφερε μαζί του ο κυκλώνας «Ζορμπάς».
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σορός που εντοπίστηκε από ελικόπτερο του Λιμενικού λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ανασύρθηκε με τη βοήθεια δυτών, αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου από την κόρη του 67χρονου ότι ανήκει στον πατέρα της.

Πλέον, απομένει ο εντοπισμός και της 58χρονης γυναίκας του που χάθηκαν μαζί το ίδιο βράδυ, με τις ελπίδες να «σβήνουν» σιγά σιγά, τώρα που και ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός.
- ΠΑΣΟΚ: Στροφή στο ενεργειακό, συνδιάσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σχέδιο εκλογικής «εισβολής» στην Αττική
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Λαϊκές αγορές: Ξεκινούν από σήμερα πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον
- «ΤΑΠ ΑΟΥΤ»: Θα φτάσει τα όριά του, θα τα ξεπεράσει και θα συνεχίσει να παλεύει – Ένας καθηλωτικός μονόλογος στο Μικρό Γκλόρια
- Στο συρτάρι 6 χρόνια η σύμβαση που θα απέτρεπε το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και ας φωνάζουν οι ελεγκτές για «αεροπορικά Τέμπη»
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου
- Αρκάς: Η εορταστική καλημέρα στους Γιάννηδες
- e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442