Η τύχη ενός κτηνοτρόφου αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου στον Αλμυρό Μαγνησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 74χρονο Έλληνα, ο οποίος πήγε μαζί με ένα ακόμη άτομο να μαζέψουν τα ζώα τους σε περιοχή του Αγίου Ιωάννη Βρύναινας προκειμένου να τα προστατέψουν από την έντονη κακοκαιρία.
Στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα οι δύο φίλοι κάποια στιγμή να χωριστούν.
Τον 74χρονο βοσκό αναζητά η Αστυνομία, πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και εθελοντές.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.