Ο αιώνια αγαπημένος αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, του οποίου η αυτοβιογραφία θα τεθεί σε κυκλοφορία αυτή την εβδομάδα, πήγε στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι Rai για να προωθήσει το βιβλίο του αυτό το Σαββατοκύριακο – αποκαλύπτοντας μερικές ιστορίες -χρυσάφι. Μια εξ’ αυτών ήταν η περιπέτεια στην οποία πρόθυμα υπέβαλε τον εαυτό του ένας οπαδός, ο οποίος έμεινε στη φυλάκή ακόμα μία εβδομάδα για να δει από κοντά τον θρυλικό καπιτάνο.
Για τις απουσίες των Οσμάν και Χολμς μίλησε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ιταλία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να εμπιστευτεί τον Ράφα Μπενίτεθ ως προπονητή αλλά και τον σύλλογο, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Πλζεν.