Βαρβιτσιώτης: Οι αγωγές Καμμένου δεν θα σταματήσουν τη ΝΔ
Οσες συλλήψεις και να ζητήσει ο έλεγχος της ΝΔ θα συνεχιστεί.
Δεκάδες ερωτήσεις εκκρεμούν στη Βουλή για το Μεταναστευτικό στις οποίες θα πρέπει να απαντήσει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, βουλευτή Β’ Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Μέσω Twitter, ο κ. Βαρβιτσιώτης, απάντησε στα όσα δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
«O YΕΘΑ αποφάσισε να μιλήσει και να σταματήσει τις μηνύσεις. Συνολικά εκκρεμούν στη Βουλή 64 συνολικά ερωτήσεις προς αυτόν, που αναζητούν απαντήσεις. Οσες αγωγές και συλλήψεις δημοσιογράφων και να ζητήσει, ο έλεγχος από τη ΝΔ μέσω Βουλής για το Μεταναστευτικό θα συνεχιστεί» τόνισε.
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία
- «Προσγειωσούλα αβαβά» – Ξαναχτύπησε ο Έλληνας πιλότος με τις viral εκφράσεις
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Φουρνιέ για το ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Ολλανδία υπέρ της αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
- Χαλκίδα: Νεκρή 75χρονη οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Ντέιβιντ Σουίμερ εναντίον Κάνιε Γουέστ – «Η συγγνώμη θέλει πράξεις, όχι λέξεις τυπωμένες σε χαρτί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)


































































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442