Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Χωρίς κάποια μεγάλη αναμέτρηση ανοίγει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής; της Σούπερ Λιγκ το Σάββατο (22/9).
Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από 3 πολύ δύσκολες αγωνιστικές με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχει παραμείνει χωρίς βαθμό παρά τις καλές εμφανίσεις του. Φιλοξενούμενοι στην Τρίπολη τον Απόλλων Σμύρνης (18:30) οι Αρκάδες ψάχνουν τους πρώτους τους πόντους στο πρωτάθλημα ούτως ώστε να «ξεκολλήσουν» από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ατρόμητος και ΑΕΛ αναμετρούνται στο Περιστέρι (19:00) στη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας, ενώ ο Άρης ταξιδεύει στα Ιωάννινα όπου και κόντρα στον ΠΑΣ (20:30) θα ψάξει τη νίκη που θα των εδραιώσει στην κορυφή.
LIVE: Μπράγκα – Φερεντσβάρος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Φερεντσβάρος για τη φάση των «16» του Euriopa League.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.