Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ζήτησε να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit, προειδοποιώντας ότι η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με κίνδυνο συντριβής αν αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς την επίτευξη συμφωνίας με τις Βρυξέλλες.
Σε στήλη του που δημοσιεύτηκε αργά το Σάββατο στην εφημερίδα Observer, ο Καν δήλωσε ότι ο χρόνος «τελειώνει πολύ γρήγορα «, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι δείχνει απροετοίμαστη και χωρίς να διαθέτει τη γνώση και την ικανότητα.
Η αποτυχία επίτευξης μιας συμφωνίας με τις Βρυξέλλες, ή μιας κακής συμφωνίας, μπορεί να έχει αποτέλεσμα των απώλεια 500.000 θέσεων εργασίας και να οδηγήσει σε νοσοκομείο χωρίς αρκετό προσωπικό, να πλήξει τις επιχειρήσεις και την αστυνομία να χρειάζεται να προετοιμαστεί για κοινωνικές αναταραχές, προειδοποίησε.
«Δεν πιστεύω ότι η Μέι έχει την εντολή να τζογάρει τόσο απροκάλυπτα με την οικονομία και τον βιοπορισμό των ανθρώπων» υπογραμμίζει ο Καν, μέλος του Εργατικού Κόμματος και υπέρμαχος της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ένωση στο δημοψήφισμα του 2016.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας