Δεν βλέπει την ώρα να… πατήσει χορτάρι ο Γκιγιέρμε. Το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και η ακριβότερη φετινή μεταγραφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε στο Olympiacos TV και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να παίξει μπροστά στου φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και είμαι ευτυχισμένος με όλους. Με τον κόσμο της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και απολαμβάνω το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη. Είμαι λοιπόν πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω και να απολαύσω την ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Είμαι στη διάθεση του προπονητή για να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας.»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.